JET SET Potrošio sav novac na nju

Albanac "odlijepio" za Radom Manojlović pa uradio ovo

Voli darovati pjevačice

Alo.rs
21.01.2019 07:53

Poznata pjevačica, Rada Manojlović bila je gošća bogatog Albanca, Šenkija Maslanija, poznatijeg kao Šenki Versaće, koji je upamćen po tome što voli darovati pjevačice pozamašnim bakšišima.

Ovaj momak je inače iz Makedonije i potpuno je opsjednut poznatim modnim brendom "Versace", ali i srbijanskim pjevačicama.

 - Rada je ovog vikenda imala veliki nastup u jednom poznatom klubu u Skoplju. Tom prilikom Šenki je bio jedan od glavnih gostiju, pa je iste večeri pozvao atraktivnu pjevačicu da bude njegova gošća u kafiću čiji je on vlasnik. Rada se odazvala, a tu su bili i tamošnji mediji, koji su sve zabilježili kamerama.Inače, još uvijek se prepričava video-snimak na kome se vidi da Šenki daruje Sandru Afriku pozamašnim bakšišom na jednom od njenih nastupa. Sasvim je izvjesno da ni prema Radi nije bio ništa manje galantan, sudeći po osmijehu na njenom licu - kaže izvor.

Šenki nije krio oduševljenje izgledom i pjevanjem naše Rade, a moramo se složiti da se odlično uklopila u njegov Versaće ambijent kojim je dekorisan cijeli kafić čiji je on vlasnik. 

NA VRH