JET SET

Glumica izgleda neprepoznatljivo: Prvo je promijenila seksualno opredjeljenje, a onda i kompletan imidž

Predstavila se svijetu kao nježna djevojka

Avaz.ba

21.1.2019

Holivudsku glumicu Kristen Stjuart (Kristen Stewart) danas mnogi teško prepoznaju kada prošeta ulicama Los Anđelesa u potpuno drugačijem izdanju nego što smo je navikli gledati.

Predstavila se svijetu kao nježna djevojka, ali vremenom se toliko promijenila da je danas potpuno drugačija nego na početku karijere.

Kristen (28), koju je proslavila uloga nježne djevojke Bele u hit filmskoj sagi "Sumrak", pamtimo kao slatku djevojku, dugih smeđih uvojaka i blijede puti.   

Međutim, Kristen se u posljednje vrijeme odlučila na totalnu promjenu, skrativši kosu i obojivši je u plavo. Ovih je dana snimljena u šetnji ulicama Los Anđelesa u ležernom izdanju, skrivajući se iza sunčanih naočara, iako Sunca na vidiku nije bilo.

Osim po sklonosti ka promjenama imidža, Kristen je poznata i po promjeni ljubavnih partnera. Od 2009. do 2013. godine bila je u vezi s glumačkim kolegom Robertom Patinsonom (Robert Pattinson), a prekinuli su nakon njene afere s 47-godišnjim rediteljem Rupertom Sandersom (Rupert Sanderson). 

Nakon toga je bila u vezama sa nekolicinom djevojaka. Prije veze s manekenkom Stelom Maksvel  (Stella Maxwell) koju je prekinula prije nekoliko mjeseci.


Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.