TRAKAVICA SE NASTAVLJA

Srbijanci odredili kvote na razvod Jelene i Duška: Kladioničari trljaju ruke

Duško je uvjeren da je jedini način da njihov brak opstane selidba Jelene i djevojčica kod njega u Kinu

Jeleni je navodno suprug dao ultimatum i nakon višednevnih razgovora. Ilustracija

Avaz.ba

21.1.2019

Porno afera Jelene Karleuše (40) ne jenjava. Cijela regija zainteresirano prati hoće li Duško Tošić (34) oprostiti svojoj supruzi, hoće li Karleuša i Ognjen Vranješ (29) "zakopati ratnu sjekiru" ili će se svađanje i prepucavanje nastaviti.

Srbijanski mediji su išli toliko daleko u izvještavanju ove seks afere da su otvorili i kladionicu. "Informer" navodi da je kvota 2,45 na mogućnost da će se Duško i Jelena razvesti za pola godine. Po njima, male su šanse da će Karleuša sačuvati brak do 2020., a navode da je kvota za to čak 11.


Jeleni je navodno suprug dao ultimatum i nakon višednevnih razgovora zaključio da je najbolje da se s djecom preseli u Kinu gdje on trenutno igra nogomet. 

- Duško je uvjeren da je jedini način da njihov brak opstane selidba Jelene i djevojčica kod njega u Kinu. On je predložio da kupe lijepu kuću u gradu u kojem on igra, i da, dok on boravi tamo, naprave dom. Duško je uvjeren da će i Jeleni, a i njemu, to pomoći jer će više vremena provoditi zajedno, bit će prava porodica, a i tako bi se sklonili od medija i prezrivih pogleda - kaže izvor, prenosi "Informer".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.