JET SET Pjevačica prolazi kroz težak period

Jedan potez sa snimanja otkrio pravo stanje Jelene Karleuše

Na snimanju se žalila Mariji Šerifović i Đorđu Davidu da joj se tresu ruke

Avaz.ba
22.01.2019 08:44

Jelena Karleuša

Foto: Arhiv

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša stigla je na snimanje "Zvezda Granda", koje je napustila vidno neraspoložena, u pratnji menadžera, a nimalo joj nije bilo lako da ocjenjuje kandidate u muzičkom takmičenju, nakon što je javnost saznala za njenu aferu sa bh. reprezentativcem Ognjenom Vranješom.

Pjevačica se na snimanju žalila Mariji Šerifović i Đorđu Davidu da joj se tresu ruke, a za razliku od prethodnih puta, kada je na snimanja emisija dolazila mahom raspoložena, sada nije željela komunicirati s predstavnicima sedme sile.

Ono što je svima skrenulo pažnju to je da Jelena nije bila na svom mjestu, gdje obično sjedi, pored Davida i Marije, ona je zapravo uslikana pored Saše Popovića. 

Jelena je uvijek bila u centru pažnje i jedna od najglasnijih u žiriju muzičkog takmičenja, a sada je samo željela da bude što dalje od objektiva. Njoj je strašno teško zbog svega kroz šta prolazi, ne može se smiriti, a ova fotografija je otkrila da se pjevačica samo želi skloniti od svega i što prije prođe ovaj skandal.

  • Foto: Scrennshot
NA VRH