JET SET

Milici Pavlović pozlilo kad su joj spomenuli majku: Pjevačica se s njom nije čula više od 10 godina

Više puta isticala da su joj najveća podrška u životu bili baka i deda

Milica Pavlović. Instagram

Avaz.ba

22.1.2019

Poznata srbijanska pjevačica Milica Pavlović se nije čula s majkom više od deset godina, a to je priznala tokom ispitivanja na Blic poligrafu.

Pjevačici u jednom trenutku nije bilo dobro, pa je tokom ispitivanja zatražila i šećer i vodu, ali o svom životu je pričala iskreno i otvoreno. 

Milica je više puta isticala da su joj najveća podrška u životu bili baka i deda, s kojima je i odrasla. Nekoliko puta je na početku govorila i o svojim roditeljima.

- Rođena sam u Švicarskoj, gdje sam živjela u najranijem detinjstvu, ali kada su se moji roditelji razveli, prešla sam da živim s bakom i dekom u okolini Leskovca. Imala sam divno djetinjstvo i nikada ništa ne bih mijenjala. Oni su mi usadili neke tradicionalne vrijednosti, s kojima i danas živim a, s druge strane, ja sam malo modernizirala baku i dedu, tako da smo nas troje odličan tandem. Neko vrijeme, dok sam išla u srednju školu, živjela sam s ocem, s kojima sam u odličnim odnosima i često smo zajedno - ispričala je Milica, objasnivši da nije u kontaktu s majkom. 


 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.