JET SET Neko vrijeme se nije oglašavala na društvenim mrežama

Lana Jurčević: Za ovo što ja radim treba imati želuca Objavila fotografiju snimljenu nakon nastupa

Poznata hrvatska pjevačica neko vrijeme se nije oglašavala na društvenim mrežama. Lana Jurčević objavila je fotografiju snimljenu nakon nastupa, a u opisu je napisala o tome kako njen posao utječe na nju.

- Smiješna sam si tu, ali volim kasnije na fotografijama s koncerta vidjeti koliko sam sretna kad pjevam. Moja hrana za dušu. Sreća da sam na vrijeme shvatila koji je moj poziv. Nadam se da ste i vi ili da ste bar na tom putu... ja znam da svako nije za ovo što ja radim, treba imati s druge strane i m**a i želuca. Zato za papire, evidencije i brojeve nisam. Sigurno hrpa vas ovdje je - napisala je Lana.

View this post on Instagram

Smiješna sam si tu 😂. Ali volim kasnije na fotkama s koncerta vidjeti koliko sam happy kad pjevam. Moja hrana za dušu. Sreća da sam na vrijeme shvatila koji je moj ‘poziv’. Nadam se da ste i vi ili da se bar na tom putu... ja znam da svatko nije za ovo što ja radim, treba imati s druge strane i muda i želuca 😂 Zato za papire, evidencije i brojeve NISAM 😇 Sigurno hrpa vas ovdje je 💪🏼

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Na Instagram storyju pjevačica se pohvalila kako uživa na skijanju u Sloveniji.

- Samo budale skijaju ovako s mobitelom, ali ne smijem vas zapostavljati, nije me bilo dvije sedmice u 2019.", rekla je pjevačica.
  • (Screenshot)

Preuzmite aplikacije Dnevnog avaza za Android i iOS.

Povezano
NA VRH