Seleni Gomez posebno dobro stoji haljina u kojoj se sve žene osjećaju seksepilno

INSTAGRAM Nakon psihičkog sloma

Seleni Gomez posebno dobro stoji haljina u kojoj se sve žene osjećaju seksepilno Pjevačica vodi poprilično privatan život i uživa u druženju s bliskim prijateljima

Od kada se vratila s liječenja zbog psihičkog sloma, Selena Gomez vodi poprilično privatan život i uživa u druženju s bliskim prijateljima na čijim je Instagramima najčešće imamo i priliku vidjeti.

Pjevačica je tako i sada osvanula na fotografijama s djevojačke zabave njene najbolje prijateljice Kortni Beri (Courtney Barry), koje su podijelile ona i neke od drugih uzvanica, a na kojima nas je oduševila izborom haljine.

View this post on Instagram

@emilyabbegayl via Instagram Story

A post shared by Selena Gomez News Sourceℹ (@dailyselenagomez_) on

Selena je potvrdila ono što smo već znali, a to je da nema ljepšeg ženskog odjevnog komada od crvene haljine koja dokazano pristaje svim ženama i sjajan je mamac za poglede, u što će vas uvjeriti i grupna fotografija sa zabave na kojoj se upravo ona najviše ističe.

View this post on Instagram

Favourite bridal shower ever for my favourite bride ever. @courtneyjbarry you (and what God is writing in and through the Sam & Courtney story) are worth all the celebration and so much more. 💕😍 “What no eye has seen, what no ear has heard, and what no human mind has conceived - the things God has prepared for those who love him” ‭‭1 Corinthians‬ ‭2:9‬ ‭NIV‬‬ #CoLo

A post shared by Brooke Ligertwood (@brookeligertwood) on

A iako je odabrala poprilično kroj s dolčevitom i dužine ispod koljena, dokazala je da i čak ovakva crvena haljina pruža dozu seksepila.

Preuzmite aplikacije Dnevnog avaza za Android i iOS.

Povezano
NA VRH