JET SET

Život u luksuzu: Ovo su najskuplji pokloni koje su dobila djeca sestara Kardašijan

Stormi se pohvalila i nosiljkom za bebe s potpisom dizajnerske kuće Gucci

Avaz.ba

23.1.2019

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Slavna porodica Kardašijan-Džener (Kardashian-Jenner) obasipa djecu ljubavlju, ali i darovima. Međusobno razmjenjuju poklone u koje su umotane skupocjene igračke, odjeća, ali i modni dodaci, a vrtoglavi iznosi koje izdvajaju mnogima zvuče nevjerovatno.

Minijaturni Bentley? Djeca Kardašijana posjeduju čak pet komada, a cijena jednog je više od 2.000 eura.

Njihova djeca imaju i brojne druge dječije automobile na akumulator, a posljednji u kolekciji kćerke Kim Kardašijan i repera Kanjea Vesta (West), je Mercedes SUV neonski zelene boje, identičan onome kakav vozi njena mama.

Među skupocjenim darovima su i minijaturne "Louis Vuitton" torbe, njih čak osam, koje je Kim Kardašijan kupila svim djevojčicama u porodici, a cijena samo jedne je oko 1000 eura.

Kajli Džener (Kylie Jenner) je kćerki Stormi poklonila plišanu fotelju iz limitirane kolekcije koju potpisuju braća Humberto i Fernando Campana, a koju su izradili u saradnji s američkim umjetnikom Kavsom (Kaws). Cijena? Prava sitnica za ovu porodicu skoro 22.000 eura.


View this post on Instagram

BYE 2019 mood

A post shared by Kylie Fan Account (@kyliesnapchat) on

Stormi se pohvalila i nosiljkom za bebe s potpisom dizajnerske kuće "Gucci".

Kad su u pitanju dječija kolica, ponosna baka Kris Džener (Jenner) potrošila je na jedna, koja je poklonila kćerki Kim, oko 2.500 eura, dok je Kajli bila izdašnija i kćerki Stormi kupila antikna Fendi kolica za više od 3500 eura.

Nort Vest (North West) ima ormar prepun odjeće, a u njemu se nalazi i krznena bunda čija se vrijednost procjenjuje na čak 3.000 eura.

Posljednji u nizu skupocjenih darova je muzička kutijica "Louis Vuitton", koju je Kris poklonila unuci Čikago (Chicago) za 1. rođendan, a košta oko 3.500 eura.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.