NEVJEROVATNO Fudbaler Zoran Tošić priznaje da je šokiran informacijom

Evo sa čijom ženom se pričalo da je Duško Tošić varao Jelenu Karleušu

Muž pjevačice je, navodno, spopadao Bambijevu ženu, slao joj poruke i poklone

Kurir.rs
23.01.2019 20:25

Muž Jelene Karleuše je, navodno, spopadao Bambijevu ženu

Foto: Instagram

Fudbaler Zoran Tošić priznaje da je šokiran informacijom koja se pojavila u medijima, a tiče se navodne afere njegove supruge Jovane s Duškom Tošićem. Muž Jelene Karleuše je, navodno, spopadao Bambijevu ženu, slao joj poruke i poklone, a u jednom SMS napisao joj je kako je odabrala dobro prezime, ali je pogriješila s imenom.

Duško je, navodno, aludirao na to što se njegov kolega i on isto prezivaju. Zbog tih poruka, Jelenin muž je zamalo dobio batine, tvrde pojedini mediji.

Na ove informacije, Zoran Tošić Bambi nije ostao imun, pa je otvorio dušu za "Kurir". 

- Sa Duškom sam u fenomenalnom odnosu i gluposti su da sam htio da ga bijem. Što se tiče toga da se udvarao suprugu, znao bih da je tako i nemam komentar na tu priču, niti ću takvoj priči davati na značaju - rekao je on i nastavio:

- Ako se Jovani moje kolege udvaraju, budite sigurni da ću biti u to upućen i da me to apsolutno ne brine. Svako radi kako misli da treba. Ni sa kim od kolega nikada nisam imao problem, a Duška smatram dobrim dečkom i želim mu sve najbolje. Tuče i skandale vas molim da ne povezujte sa mnom, ja nisam taj tip čovjeka - rekao je Bambi i dodao da on vodi drugačiji način života.

NA VRH