SKANDAL

Daleko od Karleuše: Jelena i Duško će biti razdvojeni, a od svega ih dijeli jedan Tošićev potez

Avaz.ba

24.1.2019

Pjevačica Jelena Karleuša ponosna je na supruga Duška Tošića, tj na ugovor koji će potpisati sa kineskim klubom Guangdžou, u kojem i sada igra, iako to podrazumijeva da će živjeti odvojeno od njega. 

Otkada su se u javnosti pojavili eksplicitni snimci i fotografije Karleuše koje je navodno slala mladom fudbaleru Ognjenu Vranješu, kao i skandalozne prepiske, Jelena je na društvene mreže uglavnom kačila prijetnje i psovke upućene medijima i Vranješu. Ali to se promijenilo kada je objavljen tekst, koji je i okačila na Instagram pošto joj je Twitter nalog suspendiran, da će Duško do 2021. godine godišnje zarađivati osam i po miliona eura. Karleuša je uz tekst stavila i simbol mišićave ruke, najjači, što očigledno misli o budžetu svog supruga. Šta o njemu misli kao čovjeku - nije napisala, prenosi Blic.rs.

Sa druge strane, u medijima se danima spekulira o tome da Tošić nije donio konačnu odluku da li će ostati sa Karleušom u braku poslije svega ili neće. O tome ni Jelena ne priča u javnosti. Istina, uz obavještenje o zaradi supruga okačila je i njihovu zajedničku fotografiju iz Kine, u koju je otišla u jeku afere da spase brak.

Međutim, ono što je sigurno - ukoliko potpiše ugovor koji bi važio do 31.12.2021, Duško će ostati da živi u Kini i naredne tri godine, daleko od Karleuše.

Ona se ovih dana vratila obavezama u “Grand produkciji”, ali o aferi za medije nije progovorila. Vidno neraspoložena, konzumirajući lijekove, snimila je dvije emisije ovog muzičkog takmičenja. Za to vrijeme Duško Tošić mudro šuti, kako u javnosti tako i na društvenim mrežama, dok mladi fudbaler Vranješ provocira svojim fotografijama. Iako se pisalo da će trpheti poslhedice zbog seks-afere, on je nastavio da igra za Anderleht. 

Podsjećanja radi, Karleuša je u žižu medijske pažnje došla već na početku nove godine kada se saznalo da joj je Duško u mobilnom telefonu pronašao prepisku sa Vranješom. Uslijedili su dani kada je internet gorio od njenih eksplicitnih fotografija, snimaka i skandaloznih prepiski sa mladim fudbalerom.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.