JET SET

Megan Markl se okrenula veganstvu, a novi dom će urediti ekološki

Uvodi sve više novih trendova i promjena u krutu, tradicionalnu kraljevsku porodicu

Avaz.ba

24.1.2019

Vojvotkinja Megan Markl (Meghan Markle, 37) bila je s princem Harijem (Harryjem, 34) u utorak na premijeri predstave "Totem Cirque Du Soleila" u Londonu. Kao i uvijek, pažnju je privukla haljinom, ovog puta francuskog dizajnera Rolanda Moureta po cijeni od 36.000 kuna (oko 9,500 KM).

Vojvotkinja od Saseksa rekla je nedavno da je u šestom mjesecu trudnoće te da beba stiže u aprilu. Svejedno, ne odriče se vrtoglavo visokih štikli.  

Megan je otkrila kako je počela sve više izbacivati proizvode životinjskog porijekla i konzumira ih samo vikendom, a na dobrom je putu da na takav režim prehrane navuče i supruga Harija.

Prehrana nije jedino o čemu razmišlja Markl. Tako britanski mediji pišu kako je vojvotkinja odlučila novi dom urediti ekološki i pripremiti ga za prinovu u potpunosti onako kako želi.  

Megan ide toliko daleko da su i boje za zidove u potpunosti veganske, nijedan proizvod nije testiran na životinjama, a soba za dijete bit će u neutralnim bojama i bez vidljivih rodnih obilježja.

Moderna Markl, čini se, uvodi na mala vrata sve više novih trendova i promjena u krutu, tradicionalnu kraljevsku porodicu i zasad joj to u velikoj mjeri uspješno polazi za rukom.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.