SKANDAL Ovo je samo početak

Jelena Karleuša u strahu jer Vranješ sprema osvetu: Porno-afera kreće drugim tokom

Na suptilan način stavio do znanja da to ne radi

Avaz.ba
29.01.2019 09:46

Skandal ne jenjava

Foto: Arhiv

Skandal u vezi s aferom između Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa ne jenjava. Špekulira se u javnosti da bi se mogle pojaviti nove fotografije i snimci. Naime, nakon što je Jelena najavila da će tužiti bh. fudbalera, on joj je na suptilan način stavio do znanja da to ne radi.

Nakon što je Ognjen Vranješ na društvenim mrežama prozivao Duška Tošića, svi su uvjereni da je ovo samo početak i da bi u javnost uskoro mogao isplivati još koji snimak.

Mladi bosanski fudbaler očigledno ne preza od bilo kog sredstva kako bi se obračuno kako sa Jelenom tako i sa Duškom, a nove provokacije su samo početak. Sve je počelo nakon saznanja medija da će Jelena tužiti mladog fudbalera te da je protiv njega odlučila da podnese krivičnu prijavu i parničnu tužbu, a glavni razlog je to što je Vranješ u medijima i na društvenim mrežama pričao da je bio u vezi s njom.

- Ognjen je bijesan ne samo što je ona najavila tužbu već i zbog toga što je u Anderlehtu diskreditiran zbog svega. S druge strane, Jelena je svjesna na šta je sve Ognjen spreman i da, ukoliko ga isprovocira, može u javnost pustiti sve njihove prepiske, fotografije i snimke. Zato i strahuje šta je Vranješ u stanju da uradi - ispričao je za Kurir izvor upućen u čitavu situaciju.

A upravo se to dogodilo kada je Ognjen na Instagramu postavio svoju fotografiju ispod koje se pojavio komentar:

- P**ko, platit ćeš mi kad dođem iz Japana za sve što proživljavamo - stajalo je u komentaru.

Mnogi su odmah protumačili da je pratilac komentirao u ime Duška Tošića, međutim, napravio je grešku, jer je suprug Jelene Karleuše trenutno u Kini.

Tako je očigledno shvatio i Ognjen Vranješ, koji je odgovorio u sličnom maniru.

- Čekaj, brate, iz Kine ili Japana, 'ajde dogovori se sam sa sobom - poručio je on ispravljajući virtuelnog prijatelja da je Kina mjesto u kojem živi Tošić.

To je podstaklo mnoge da komentiraju kako Ognjen provocira Duška, ali se Vranješ dalje nije oglašavao. Međutim, to je očigledno bio samo početak onog što bi moglo uslijediti. Kako je vrlo aktivna na društvenim mrežama, ovo nije promaklo Jeleni Karleuši, koja je ubrzo postavila porodičnu fotografiju po kojoj je stavila simbole srca.

- Još dugo će se u javnosti osjećati posljedice afere u kojoj su akteri Jelena Karleuša, Ognjen Vranješ i Duško Tošić. Jedino je Duško u svemu ovome pribran i nije neko ko se prepucava putem medija i društvenih mreža. Zato će Ognjen oštro uzvratiti ukoliko Jelena nastavi demantirati da je među njima postojala romansa, a da su snimci i fotografije montirani ili ukradeni iz njenog telefona. On nema šta izgubiti, a neće dozvoliti da u javnosti ispadne kolateralna šteta u odnosu između Duška i Jelene - ispričao je izvor.

Za to vrijeme Duško i dalje mudro šuti, provodi se po Kini, gdje igra i gdje je s tamošnjim klubom Gunadžou potpisao ugovor sa godišnjim prihodom od 8,5 miliona eura, kojim se Karleuša pohvalila na svom Instagramu. S druge strane, Vranješ je nakon skandala prebačen u rezervni tim Anderlehta.

NA VRH