MAC

Prva regionalna dodjela priznanja: Večeras u Beogradu nastupaju velike muzičke zvijezde

U organizaciji produkcijske kuće "Skymusic"

Večeras će biti dodijeljeno više od 30 priznanja za ukupno 13 kategorija. Arhiv

Avaz.ba

29.1.2019

Večeras je počela prva regionalna dodjela muzičkih priznanja Music Awards Ceremony (MAC). Beogradska Štark arena spremna je za dugoočekivani spektakl u organizaciji produkcijske kuće "Skymusic".  

Da je riječ o pravom muzičkom šouu, dokazuje i podugačak spisak zvijezda iz cijelog regiona koje će večeras zapaliti publiku na čak četiri bine. 

Između ostalih, svoje specijalno osmišljene i režirane nastupe samo za ovu priliku izvest će Željko Joksimović, Nataša Bekvalac, Jelena Karleuša, Emina Jahović, Tony Cetinski, Marija Šerifović, Jelena Rozga, "Magla bend", Massimo Savić, Rasta, Bajaga te popularni sarajevski bend "Letu štuke" s Dinom Šaranom na čelu, ali i "Plavi orkestar", koji predvodi Saša Lošić Loša.

Također, spot Lepe Brene za numeru "Srećna žena" nominiran je u kategoriji najboljeg spota, a režirao ga je jedan od najpopularnijih muzičkih reditelja Haris Dubica.

Večeras će biti dodijeljeno više od 30 priznanja za ukupno 13 kategorija. Gosti Štark arene, ali i gledaoci moći će uživati uz voditelje Idu Prester, Aidu Jokanović i  Zvonimira Đukića Đuleta iz "Van Gogha".

Na MAC-u će slavne ličnosti prošetati crvenim tepihom.

  

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.