JET SET

Marija Šerifović odlučila napustiti "Zvezde Granda", ali potez Saše Popovića promijenio je sve

Imam favorita i mogu da kažem da sam sigurna da je ove godine pobjednik u mojoj grupi - istakla je vlasnica hita "Nije ljubav to"

Marija Šerifović. Screenshot

Avaz.ba

31.1.2019

Marija Šerifović je već tri godine unazad članica žirija "Zvezda Granda", iako se nakon prve sezone u kojoj je pjevačica uzela učešće špekuliralo o tome da će napustiti šou, što je ona oštro demantirala.

Međutim, ono što je medijima ostala potpuna nepoznanica je to da je Marija zaista željela okrenuti leđa "Zvezdama Granda" nakon druge sezone, a to je u posljednjem intervjuu otkrila eurovizijska pobjednica.

- Istina je da sam tokom protekle godine mislila da je krajnje vrijeme da krenem dalje, međutim, obradovao me je novi koncept - ispričala je Marija za Story, dodajući da ju je iz monotonije trgla odluka Saše Popovića da izmijeni način na koji se dosad vodila spomenuta emisija. 


- Mislila sam da ću biti mnogo strožija, ali budući da sam odabrala vrhunske pjevače, ne moram mnogo da ih korigiram i mučim. Na moju sreću, svi su odgovorni i prema poslu se odnose s mnogo entuzijazma. Imam favorita i mogu da kažem da sam sigurna da je ove godine pobjednik u mojoj grupi - istakla je vlasnica hita "Nije ljubav to". 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.