HAOS

Aca Lukas u velikom problemu zbog 100.000 eura koje duguje Marini Tucaković

Izvršitelji su zakucali na vrata da mu plijene imovinu

Marina se ovim povodom već oglašavala u medijima. Arhiv

Espreso.rs

31.1.2019

Pjevač Aca Lukas u velikom je problemu zbog ogromnog duga koji nije isplatio Marini Tucaković, zbog kojeg su ga ona i njen suprug bili prinuđeni da ga tuže.

Izvršitelji su zakucali na vrata da mu plijene imovinu, a u cijeloj priči najgore je prošla Sonja Vuksanović jer je Aca još prijavljen na adresi na kojoj ona živi, prenosi "Espreso.rs".

Sonja je tada ispričala da je sve u stanu njeno, a izvršitelji su, s obzirom na to da su upućeni u cijelu situaciju da ovaj par više ne živi zajedno, tražili od Sonje da im dostavi dokaze da je sve ona kupila. Oni su tom prilikom popisali stvari, poslije čega je Sonja pozvala Lukasa i rekla mu da odmah to regulira kako joj ne bi odnijeli stvari u vrijednosti od 100.000 eura, prenosi "Telegraf".

Marina se povodom ovog već oglašavala u medijima te je istakla da je tužila Lukasa i da ga je dobila na sudu. 

- Tačno je da smo ga dobili na sudu. Kakvih 100.000 eura, suma je mnogo veća. Sudski izvršitelji nisu znali kako da mu naplate pa su procijenili da je najbolje da se stavi zabrana na izvođenje tih pjesama na koncertima. Moj muž je više puta pričao s Acom, a on uvijek obeća: "Bit će, bit će" i na kraju ništa od toga. Mi smo s Acom i dalje dobri, ja sarađujem s njim, dok Futa više ne radi pjesme za njega - rekla je jednom prilikom Marina.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.