SKANDAL

Vranješ zadao najbolniji udarac: Duškova majka hitno napustila porodičnu kuću

Avaz.ba

1.2.2019

Fudbaler belgijskog Anderlehta i bh. reprezentativac Ognjen Vranješ i dalje ratuje sa pop divom Jelenom Karleušom, tako da se medijska bura u vezi s njihovom aferom i dalje ne stišava.

Ognjen je odlučio divi zadati novi udarac te se već nekoliko dana raspituje o luksuznim vilama na Dedinju, odnosno u Karleušinom komšiluku, u namjeri da se tu preseli, piše Alo.rs. 

Naime, Vranješ nije zaboravio Jelenine riječi koje mu je uputila u jeku skandala kada mu je javno poručila da će biti protjeran te je odlučio da napravi potez kojim će, u najmanju ruku, izludjeti Jelenu, a možda i natjerati na selidbu.

- Vranješ se intenzivno raspituje o vilama na Dedinju i agentima nekretnina napominje da ga najviše zanimaju kuće koje su u blizini Duškovog i Jeleninog doma. On je oduvijek želio da ima veliku kuću u Beogradu, a nakon skandala sa JK, shvatio je da je došao pravi trenutak da je pazari, jer će time ubiti dvije muhe jednim udarcem - ističe dobro obaviješteni izvor i napominje da je Vranješov cilj da Karleušu potpuno uništi.

Nadomak Zrenjanina, u selu Orlovat nalazi se porodična kuća Duška Tošića, iz koje je fudbalerova majka Nikoleta odlučila da se nakratko odseli. Ona je otišla kod kćerke Katarine u Zrenjanin, jer je i dalje u lošem stanju zbog skandala.

- Nikoleta je pod velikim stresom zbog bruke svoje snahe. Preselila se nakratko kod kćerke u Zrenjanin da joj bude lakše. Dolazi samo da obiđe kuću i odmah se vraća. Ovo je velika bruka za porodicu Tošić, a nas je sramota da bilo šta pitamo Nikoletu jer nećemo da joj stajemo na muku. Dosta joj je neprijatnosti - tvrdi komšija Petar.

- Ognjen je samo prividno odlučio da spusti loptu. Sada želi pokazati Jeleni da će on nju protjerati, a ne ona njega! Kupovinom kuće u njenom komšiluku bit će joj veoma blizu, a to će je izludjeti. On želi svojim očima gledati kako se Karleuša nervira. Bukvalno će je uništiti i pokazat će joj da je jači od nje - ističe izvor i dodaje da je pjevačica saznala za njegove namjere.

- Karleuši je komšinica koja godinama prodaje kuću javila da se Ognjen raspitivao za njenu vilu.

Jelena na je nakon ovih saznanja doživjela nervni slom.

- Hoće li ta budala da mi se skine s grbače? Ne mogu više da izdržim zbog tog skota - bile su njene riječi, prenosi izvor.

- Jelena je pod velikim stresom, Vranješ kao da je opsjednut njom i ne namjerava je ostaviti na miru. Dovoljno je propatila zbog njega, samo joj je još ovo falilo - zaključuje izvor. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.