TAJNA

Emina Jahović krije od djece vezu s milionerom: Evo zašto ne smije da im kaže

Istakla da je naučila da njena sreća ne zavisi od muškarca koji je dio njenog života

Emina Jahović. Instagram

Avaz.ba

2.2.2019

Iako su turski i regionalni mediji pisali o vezi pjevačice Emine Jahović i turskog biznismena Sadetina Sarana (Sadettin), njih dvoje nikada nisu pričali o tome. Čak ni nakon nedavnog raskida, poslije kojeg su se pomirili.

Emina ne krije da je zaljubljena i zadovoljna u ljubavi sa čovjekom koji joj je nakon razvoda od Mustafe Sandala vratio osmijeh na lice. Međutim, za novu romansu, kako je otkrila za medije, nije rekla nasljednicima Javuzu i Jamanu.

- Moji sinovi to ne znaju, oni su još mali - odgovorila je Emina na pitanje da li joj je bilo teško da sinovima objasni da je poslije rastanka sa njihovim ocem ponovo zaljubljena, prenosi espreso.rs.

Pjevačica ističe da je s godinama naučila da njena sreća ne zavisi od muškarca koji je dio njenog života. 

- Moja sreća, na moju sreću, ne zavisi od ljubavi i ljubavnog života. Kada su mi djeca dobro i kada sam ja dobro, kada sam zdrava i imam energije i kada se bavim poslom koji volim, uvijek sam srećna. To razumiju najviše majke, žene koje imaju djecu. Ranije, kada si klinka, pa si zanesena u ljubavi i tako neke stvari, onda čovjeku zavisi sreća samo od toga. A sada ne - iskrena je Emina, iako joj u ljubavi ide sve kako treba, čak je upoznala čitavu Sadetinovu porodicu i čest je gost njihovih porodičnih okupljanja.

Instagram

Inače, Emina i Sadetin Saran započeli su vezu u septembru prošle godine. Kako se pisalo, njih dvoje upoznao je bivši Eminin suprug, zbog čega je sumnjao da ta veza započela još dok su bili u braku. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.