TRANSFORMACIJE

Od "Čuvara plaže" i titule zgodne spasiteljice do neprepoznatljive plavuše i bankrota

Popularnu seriju napustila je prije kraja druge sezone, jer nije bila zadovoljna reputacijom koju je stekla

Avaz.ba

2.2.2019

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+2

Glumica Nikol Egert (Nicole Eggert), koju publika pamti iz čuvene serije "Čuvari plaže", devedesetih godina bila je seksi plavuša u crvenom kupaćem kostimu, kada je igrala Samer Kvin (Summer Quinn).

Danas Nikol ima 47 godina. Majka je dvoje djece i rijetko se pojavljuje u javnosti. Gostuje u rijaliti šou programima, gdje se govori o skidanju viška kilograma, s obzirom na to da se i sama bori s tim od porođaja, ali za sada bezuspješno.

Ulogu u "Čuvarima plaže" prihvatila je sa samo 19 godina, a mislila je da je u pitanju nešto slično tada popularnom "Beverli Hilsu 90210" te da će samo biti tinejdžerka u seriji. Međutim, kada se našla rame uz rame sa seks-bombom Pamelom Anderson, bilo joj je sve jasno.

- Sebe sam doživljavala kao momčića, a kada sam nju vidjela kako izlazi iz prikolice... bila je kao barbika! Pomislila sam da je neko nešto pogriješio, a na kraju shvatila da sam to bila ja - rekla je glumica, koja je nakon toga odlučila uvećati grudi. 

Svojevremeno je rekla da je to bila samo njena odluka te da nikad niko nije od nje to tražio. 

- Godinu kasnije sam ih vidno smanjila - otkrila je ova zanosna plavuša.

Planetarno popularnu seriju napustila je prije kraja druge sezone, jer nije bila zadovoljna reputacijom koju je stekla, a 2013. godine je bankrotirala. Pokrenula je zatim sopstveni biznis, i to prodaju sladoleda.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.