LJUBAV

Udaje se Radmila Manojlović: Iznenadit ćete se kada saznate gdje je svadba

Oboje presretni

Rada Manojlović. Instagram

Avaz.ba

4.2.2019

Atraktivna pjevačica i njen devet godina mlađi kolega odlučili su da se vjenčaju, ali tajno, bez pompe i medija. Budući supružnici su riješili da se jedno drugom zavjetuju na vječnu ljubav na egzotičnoj destinaciji, ali još se premišljaju hoće li to biti Maldivi ili Bora Bora. 

- Rada i Haris su konačno prevazišli, što bi se reklo, sve dječije bolesti. Njihova ljubav je nakon mnogo burnih svađa, nesporazuma i prepirki konačno stabilna i čvrsta, pa su zato i riješili da je ozvaniče. Međutim, to zasad kriju od javnosti jer ne žele da se nešto izjalovi. Tu vijest nisu čak saopćili ni članovima porodice, nego za nju zna samo nekoliko bliskih prijatelja. Oboje su imali turbulentan period jer pjevačicu nije prihvatio Berkovićev otac, ali i tu je sada sve u najboljem redu - priča izvor koji je dobro upućen u njihov ljubavni odnos.

On kaže da su oboje presretni i da jedva čekaju da postanu muž i žena.

- Rada je prethodnih mjeseci radila punom parom po cijeloj Evropi, a i Haris je imao dosta posla po Bosni. Slobodno vrijeme su koristili da bi bili zajedno i sada planiraju vjenčanje. Vjerujte da su oboje baš uzbuđeni i da jedva čekaju da postanu muž i žena. Rada je oduvijek željela da se uda u bijeloj vjenčanici i na plaži i sada će joj se to i ostvariti. Oni su već dobili ponude u vezi s kompletnom organizacijom najvažnijeg dana i na Maldivima i na Bori Bori i ostalo je samo da se odluče gdje će da uživaju i da se vrate kao bračni par na Balkan - zaključuje izvor blizak budućim mladencima.

Screenshot

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.