NEVJEROVATNO

Đorđe David se nasred ulice posvađao sa mužem Viki Miljković, a evo zbog čega

Pjevač se posvađao sa Tašketom, suprugom Viki Miljković zbog parking mjesta

Đorđe David i oteo parking mjesto Tašketu. Instagram

Kurir.rs

4.2.2019

Đorđe David dugo je na muzičkoj sceni i svi su se uvjerili u njegove glasovne mogućnosti, ali niko nije znao kakav je vozač. On nije imao sreću kad je dolazio na snimanje jedne emisije.

Pjevač se posvađao sa Tašketom, suprugom Viki Miljković zbog parking mjesta. Taške je dovezao Viki i pošto je bio snijeg i bljuzgavica, ostavio ju je tačno ispred ulaza, a onda je planirao da se vrati nekoliko metara i ostavi svoj automobil tu. Međutim, u tom trenutku je pristigao i Đorđe David i oteo mjesto Tašketu, koji je izigravao džentlmena.

Harmonikaš je nekoliko puta svirnuo pjevaču, pa mu objašnjavao kroz prozor da je to njegovo mjesto, ali Đorđe nije obraćao pažnju, te je suprug Viki Miljković otišao i ponovo postupio kao pravi gospodin i prepustio mjesto.

Đorđe je imao teškoće pri parkiranju, te je petnaestak minuta pokušavao da se uparkira u predviđeni prostor. Poslije dosta neuspjelih pokušaja, nekako je uglavio svoj automobil. U međuvremenu se toliko iznervirao, da nije stao ni da pozira fotografima na ulasku.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.