JET SET

Nakon što je bila s njegovim sinom, Rita Ora navodno opčinila i Dejvida, Viktorija bijesna

Svjetski mediji su se raspisali o krizi u braku fudbalera i bivše članice grupe "Spice Girls"

Dejvid i Viktorija Bekam. Arhiv

Avaz.ba

6.2.2019

Jedan od omiljenih svjetskih parova Dejvid (David) i Viktorija Bekam (Victoria Beckham) ponovo se našao pod lupom javnosti zbog glasina o navodnom razvodu.

Svjetski mediji su se raspisali o krizi u braku fudbalera i bivše članice grupe "Spice Girls", a, ako se može vjerovati, uzrok je 28-godišnja britanska pjevačica Rita Ora.


Kako prenosi "Closer", 44-godišnja Viktorija saznala je da je njen suprug oduševljen 15 godina mlađom pjevačicom, a osim Dejvida, na Ritin šarm je pao i najstariji sin slavnog para Bruklin Bekam (Brooklyn).

"Closer" prenosi i da su najstariji nasljednik Bekamovih i osam godina starija pjevačica razmjenjivali romantične poruke kada je njemu bilo tek 18 godina, a sada se ista stvar dogodila i s tatom Dejvidom.

Međutim, iako se buka oko razvoda para koji je zajedno 20 godina i dalje ne stišava, prije nekoliko dana objavljeno je kako 28-godišnja Rita Ora veoma poštuje Viktoriju i Dejvida i da takvo nešto nikada sebi ne bi dopustila.

"Closer" dodaje i da je bivša članica grupe "Spice Girls" bijesna oko natpisa i činjenice da joj se brak ponovo našao na naslovnicama svjetskih medija.

Viktorija i Dejvid će ove godine proslaviti 20. godišnjicu braka. Jedan su od najzanimljivijih parova javnosti, pa se tako do sada već nekoliko puta nagađalo o navodnim prevarama i trzavicama u braku, međutim, par koji ima četvero djece, sinove Bruklina, Romea, Kruza (Cruz) i kćerkicu Harper, i dalje pokazuje kako, uprkos medijskom životu koji vode, žive skladnim porodičnim životom.

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.