OBJASNILE Ne stišavaju se detalji skandala

Svi pričaju da je Duško varao Karleušu sa ovom manekenkom: Napokon se oglasila ona, ali i Jelena

Avaz.ba
06.02.2019 21:13

Špekulira se da je Duško Tošić također prevario Jelenu Karleušu i to sa manekenkom Vladanom Railić, koja se odmah oglasila na Instagramu. 

Navodno je ona bila sa Duškom u ljubavnoj vezi, pa joj je kupovao poklone i vodio je na luksuzna putovanja, da bi na kraju rekla da je Duško divan, a da Vranješ Karleuši nije trebao, prenosi Kurir.rs.

Ipak, ona je demantirala da se bilo šta desilo i to na društvenim mrežama, pa je njen post podijelila i Jelena Karleuša.

- Po stoti put demantiram priču da sam bila u vezi sa Duškom. Čovjeka i ne poznajem, nikad ga srela nisam, kao ni ostale ljude koji su upetljani u ovo. Moj profil je od jučer ujutro bio hakiran. Nikad nisam dala ni jednu izjavu da sam u vezi sa Duškom. Ja imam vjerenika i godinu dana sam već u vezi. Jelenu podržavam i ne želim da znam kako se ona osjeća. Ako je meni ovako loše, ne mogu da zamislim kako se ona osjeća. Stop lažima - napisala je ona.

Jelena je takođe komentarisala objavu manekenke:

- Apel medijima da svoj bijes i mržnju usmjere samo na mene, da ne petljaju nevine ljude! Izvinjavam se svima koji pate ni krivi, ni dužni."

NA VRH