JET SET

Nisu uvijek bili savršen par: Išao je na spoj s njom, a s drugom je čekao sina

Tom Brejdi godinama je u sretnom braku s najplaćenijom manekenkom svijeta Žizel Binšen

Avaz.ba

7.2.2019

Tom Brejdi (Tom Brady), koji je prošle sedmice osvojio šesti "Super Bowl", godinama je u sretnom braku s najplaćenijom manekenkom svijeta Žizel Binšen (Gisele Bundchen).

Dok su danas oni sinonim za idilični bračni život, početak njihove veze prije 12 godina bio je daleko manje idiličan. Dio priče nedavno je u jednoj TV emisiji ispričala sama Žizel.  

- Bili smo na spoju naslijepo. Meni su tada svi pokušavali naći dečka iz nekog razloga, a on mi je bio treći spoj naslijepo. Prva dva su bili ručkovi od sat i po s kojih sam željela što prije otići, a on je bio treći. Čim sam vidjela njegove zelene oči, zaljubila sam se - ispričala je Brazilka.

Ono što Žizel ovog puta nije spominjala jest činjenica da je, u trenu kad je Tom otišao na spoj s njom, s glumicom Bridžet Mojnahan (Bridget Moynahan) čekao sina. 

U intervjuu za časopis "Details'' 2009. godine Tom je priznao da ga je prijatelj nagovorio da ode na spoj s Žizel, samo nekoliko sedmica nakon što je prekinuo s Mojnahan.

- Bilo je to 2006. godine i prijatelj mi je rekao da moram upoznati žensku verziju sebe - ispričao je tada. 

Žizel i Tom su se vjenčali dva puta 2009. godine, u februaru u Santa Monici, a u aprilu u Kosta Rici.

- Doista sam htjela pobjeći od svega kada sam saznala da moj dragi, tada dečko, a sada suprug, očekuje dijete sa svojom bivšom - priznala je kasnije Žizel.

Nekoliko godina kasnije priznala je da situacija i nije tako loša.

- Naravno da sam s Bridžet u dobrim odnosima. Nije baš da smo najbolje prijateljice, ali često razgovaramo i dogovaramo se zajedno oko njenog sina, mog posinka Džona (John) - rekla je prije četiri godine u emisiji "CBC Morning".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.