TOP-PRIČA

Seksepilna Bosanka Dajana Gudić snimila film s Evom Longorijom i Džejmijem Foksom

„All-Star Weekend“ u ovoj godini stiže u kina

Piše: A.HODŽIĆ

8.2.2019

Atraktivna Dajana Gudić iz Breze, s adresom u Los Anđelesu, u predstojećem filmu „All-Star Weekend“ ima ulogu hostese u noćnom klubu, te glumi rame uz rame s Džejmijem Foksom (Jamie Fox), Evom Longorijom (Longoria) i Džeremijem Pivenom (Jeremy). 

- Bilo je to ostvarenje sna s toliko talentiranih ljudi na jednom mjestu. Dijelila sam scenu s njih troje i oni su bili nevjerovatni dok su radili sa mnom. Malo sam zakasnila na set i završila šminku za dvije minute. Sve što sam mogla misliti je: O, moj Bože, vjerojatno izgledam ludo“, ali niko nije primijetio. „All-Star Weekend“ je najzabavnija komedija i ne mogu čekati da izađe – izjavila je nedavno Gudić za američke medije, a film u kina stiže u ovoj godini.

Odlazak u Ameriku

Zgodna Dajana u modnom svijetu je najpoznatija po snimanjima u bikiniju pa je tako pozirala i za čuveni australski „Maxim“. Naša manekenka miljenica je muških magazina koje često krasi na naslovnicama, te je rado viđen gost na mnogim događajima gdje se okuplja holivudska elita.  

- Rođena sam u Sarajevu, odrasla u Brezi. Moji roditelji i ja živjeli smo tamo za vrijeme rata. Tragični rat se odrazio na njihov brak i otac se preselio u Ameriku. Ostala sam kod majke i kasnije se pridružila ocu kad sam imala 14 godina. Moji roditelji su odlučili da ću imati bolje prilike u Americi, ali tada čak nisam ni govorila engleski jezik. Imam diplomu novinarstva i radiodifuzije, već dugo sam model, a nedavno sam počela i glumiti – priznala je Dajana.

Plaža u Malibu

Prošlog ljeta se naša ljepotica družila i s Leonardom Dikapriom (Di Caprio). Naime, Dajana je sa svojom sestrom Sarom i prijateljima igrala odbojku na pijesku na plaži Malibu protiv slavnog glumca i njegove djevojke Kamile Moron (Camile Morrone) i Leonardovih prijatelja. Ekipa bh. manekenke pobijedila je glumca i njegov tim, što je izazvalo veliku pozornost američkih medija.

Modeling je sloboda 

- Ono što volim u poslu modela je moja sloboda. Ne moram biti negdje svaki dan u isto vrijeme i to je neprocjenjivo. Također, mnoga snimanja u kupaćim kostimima i donjem vešu također me motiviraju da radim i izgledam dobro – kazala je manekenka.

Volontiranje i ljubaznost

- Najvažnije za mene je biti ljubazan i saosjećajan. Također, imam vrlo pozitivan pogled na život i tako sam zahvalna za sve oko sebe. Voljela bih volontirati širom svijeta, što zapravo planiram u bliskoj budućnosti – priznala je ljepotica.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.