JET SET Od tinejdžerskih dana imala problema s kožom i aknama

Fanovi natjerali Kendal Džener na suze, a ona im ovako odgovorila

Jedna od najboljih modela današnjice

Avaz.ba
08.02.2019 12:27

Kendal Džener

Foto: Instagram

Kendal Džener (Kendall Jenner) možda jeste jedan od najboljih modela današnjice, ali to ne znači da je ne boli kada se fanovi obruše na nju zbog problema s tenom.

Još je od tinejdžerskih dana imala je probleme s kožom i aknama, a sada je Kendal progovorila o tome kako je to utjecalo na njeno samopouzdanje.

Komentari hejtera koji kao da čekaju priliku da istaknu svaku najmanju nesavršenost natjerali su je na suze u više navrata, a sada je Kendal o svemu progovorila na svom Instagramu.

- Mislim da ne pričamo dovoljno o svojim nesigurnostima te da je savršenstvo postalo standard. Uređujemo slike i biramo samo najljepše trenutke da objavimo online, ali želim pokazati mlađim generacijama da nije sve tako savršeno - napisala je Kendal.

''Nesigurnost u vezi s aknama učinila me snažnijom, ali nikada ne bih poželjela nikome da doživi takav osjećaj. I nakon bezbroj pokušaja, konačno sam pronašla rješenje za svoj tip kože. Bio je to dug put, ali sam sretna u kakvom je stanju moj ten trenutno. Nisam mislila da ću doživjeti dan kada ću se osjećati samouvjereno dok objavljujem fotografiju bez šminke. Moj cilj je da otvoreno pričamo o svim problemima koje nas muče'', iskrena je bila Kendal.

NA VRH