PRIJETNJE

Tošićeva manekenka zbog Karleuše završila u bolnici

Ona je iz Beograda krenula ka Mladenovcu, gdje joj žive roditelji, kada su počele da joj pristižu zastrašujuće poruke

Vladana je hitno prebačena u beogradski Urgentni centar. Instagram

Kurir.rs

8.2.2019

Vladana Railić, manekenka koju su povezivali sa Duškom Tošićem, doživjela je saobraćajnu nesreću, i to zbog pretnji koje dobija od fanova Jelene Karleuše. Ona je iz Beograda krenula ka Mladenovcu, gdje joj žive roditelji, kada su počele da joj pristižu zastrašujuće poruke na Instagram, prenosi Kurir.rs.

Bivša misica se toliko uznemirila da je počela da histeriše i plače u automobilu kojim je upravljala njena rođena sestra. Uprkos tome što je vozila, pokušavala je da smiri Vladanu, pa je zbog toga izgubila kontrolu nad vozilom i zakucala se u bankinu.

Vladana je hitno prebačena u beogradski Urgentni centar, gdje su joj konstatovane povrede lijeve noge, tačnije potkoljenice.

Ona je van sebe. Nije mogla da vjeruje da će joj veza sa Duškom uništiti život. Uplašena je. Fanatici koji podržavaju Karleušu pišu joj da će je silovati, čerečiti, ošišati na ćelavo. Zbog svega toga je na lijekovima, stalno plače. Svaki put kada joj zazvoni telefon, ona misli da je zove Jelena, pa se sva oduzme. Prestravljena je i ona i cijela njena porodica. Ljudi u njenom mjestu gađaju je jajima, nazivaju je švalerkom, k*r**m. Život joj se pretvorio u pakao, ali svjesna je da je sama kriva za to jer se upustila u vezu sa oženjenim muškarcem - kaže izvor blizak Tošićevoj nekadašnjoj ljubavnici, prenosi Kurir.rs. 

Sagovornik kaže da joj dodatno teško pada što se danima nije čula sa Duškom jer je on bio sa Karleušom u Dubaiju, prenosi Kurir.rs.

Vladana je potvrdila da posljednjih dana prolazi kroz pravi pakao.

Treba mi mir, molim vas razumite me. Ne želim da govorim za medije, pod nevjerovatnim sam pritiskom - rekla je misica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.