KAKAV PREOKRET Polusestra iznijela porodične tajne

Otkriven sadržaj pisma koje je nakon svadbe Megan Markl poslala ocu

Pokušala popraviti odnose

Avaz.ba
09.02.2019 08:32

Megan Markl: Tata, srce mi je slomljeno

Foto: Arhiv

Strani mediji danonoćno bruje o turbulentnom životu Megan Markl (Meghan Markle), a kako je već otkriveno, ona već neko vrijeme nije u dobrim odnosima s ocem Tomasom (Thomas, 74). Međutim, sad su isplivali novi detalji koji dokazuju da je trudna vojvotkinja pokušala da se pomiri s njim.

Meganina polusestra Samanta (Samantha) više puta je javno iznosila da se Megan promijenila prema porodici te da ne želi da budu u kontaktu, a čak je napisala i knjige u kojima je iznijela porodične tajne.

Vojvotkinja se nije javno oglašavala zbog njihovih provokacija, vrijeđanja i, kako mediji sada tvrde, neistinitih informacija. Tomas je tvrdio da je njegova kćerka prekinula svaki kontakt s njim, ali to izgleda nije istina.

Markl je navodno pokušala privatnim, mirnim putem riješiti nesuglasice unutar porodice. Nakon vjenčanja ocu je poslala pismo, potvrdili su njeni prijatelji.

- Tata, srce mi je slomljeno. Volim te. Imam jednog oca. Molim te, prestani da me mučiš putem medija kako bismo popravili naše prijateljstvo - piše navodno u jednom dijelu njenog pisma.

Takođe, Megan je zvala oca prije vjenčanja, ali on joj se navodno nije javio, prenosi isti prijatelj. Vojvotkinja niti bilo ko iz kraljevske porodice se još nije oglašavao ovim navodima, a, kako djeluje, veće su šanse da to ponovo uradi neko od Meganine porodice.

NA VRH