ISTINA

Procurili detalji pisma Megan Markl pisanog rukom svom ocu

Dotaknula se i svoje polusestre koja je redovno blati po medijima

Megan je ocu priznala da joj je "slomio srce na milion komadića". Arhiv

Avaz.ba

10.2.2019

U javnost je procurilo pismo Megan Markl (Meghan Markle) koje je navodno prošle godine poslala svom ocu Tomasu (Thomasu).

U pismu pisanom rukom Megan je ocu priznala da joj je "slomio srce na milion komadića" te ga zamolila da prestane širiti laži o njoj i iskorištavati njenu vezu s princem Harijem (Harry) kako bi dospio u tabloide i dobio novac.  

- Rekao si novinarima da si me nazvao da mi kažeš da nećeš doći na vjenčanje. To nije istina, nikad me nisi nazvao - napisala je, između ostalog, Megan u pismu koje je objavio "Daily Mail".

Uvijek sam te jedino voljela, branila, nudila ti bilo kakvu finansijsku pomoć koju sam ti mogla ponuditi, brinula se za tvoje zdravlje. Uvijek sam pitala kako ti mogu pomoći. Zato je bilo grozno iz tabloida saznati za tvoj infarkt. Zvala sam i pisala poruke, molila da prihvatiš pomoć. Čak smo i poslali nekoga k tvojoj kući. No, umjesto da mi se javiš i prihvatiš bilo kakvu pomoć, ti si prestao odgovarati i nastavio razgovarati samo s tabloidima - opisala je Megan. 

- Ako me voliš kao što kažeš novinarima, molim te prestani. Molim te, dopusti nam da živimo svoj život u miru - zamolila ga je Megan.

U pismu na pet stranica dotaknula se i svoje polusestre koja je redovno blati po medijima. 

- Molila sam te da prestaneš čitati tabloide. No, ti si se na dnevnoj bazi navukao na laži koje su pisali o meni, pogotovo one koje je stvorila tvoja druga kćerka, koju skoro i ne poznajem. Gledao si me kako tiho patim zbog njenih laži - napisala je Megan.

Daily Mail

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.