NEVJEROVATNO

Karleušin ''mali crv'' riješio pokopati divu: Ovo je genijalan plan Vranješa da potroši njene milione

Mnogo je ljut i povrijeđen i siguran sam da neće odustati, nema šanse da se predomisli i povuče tužbe, rekao je izvor blizak fudbaleru za Kurir

Fudbalera JK 14. januara tekuće godine uvrijedila preko društvene mreže Facebook. Arhiva

Kurir.rs

10.2.2019

Ognjen Vranješ riješio je da se s Jelenom Karleušom obračuna na sudu, pa je protiv nje podnio dvije tužbe i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu zbog postojanja sumnje za ugrožavanje njegove sigurnosti.

Fudbaler je u petak popodne podnio dvije privatne tužbe Prvom osnovnom sudu, kao i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu zbog prijetnji i uvreda koje mu je uputila pjevačica preko društvenih mreža.

Sav novac koji eventualno bude dobio od Jelene Karleuše na ime nematerijalne štete u parnici Ognjen Vranješ planira dati u humanitarne svrhe, prenosi Kurir.

On je u privatnoj krivičnoj tužbi podnesenoj Prvom osnovnom sudu u Beogradu naveo da ga je JK 14. januara tekuće godine uvrijedila preko društvene mreže Facebook tako što je objavila javno saopćenje upućeno svim medijima.

- Ti crve mali, nećeš fudbal zaigrati više nikad nigdje, ni u klubu, niti za reprezentaciju. U Bosni znaju da si šizofrena budaletina i nikome ne trebaš. Svi te preziru jer si fašističko rasističko g**n*. Ti crve bolesni, možeš montirati slike i snimke i šta god ti padne na pamet, možeš roditi snimak kako ti golom g*z*c*m sjedim na njušci, možeš smisliti šta god hoćeš - ne možeš mi ugroziti brak, ni porodicu, a tako si silno, crve, to želio. Žalim tvoju ženu i tvoje dijete. Ali, kako si ti naudio mojoj porodici, tako će se sad sve zlo vratiti tvojoj. Bježite. Iselite se, crve. Brzo. Sve ovo što si uradio jer si me želio kazniti što nisam željela biti s tobom - džabe ti je. Smiju ti se sve pjevačice, a ima ih mnogo, koje opsjedaš porukama i slikama. Paćeniku. Moj savjet ti je ubij se odmah. Jer će te j***ti prvi muškarac koji naleti na tebe. J***će te jer si mučenik koji je udario na majku dvoje djece i ženu, onako kako to nijedan muškarac nikada ne bi. Samo gnjide kao što si ti. J***m li ti zlo sjeme devijantno. Ti si završio svoje - napisala je pjevačica.

Vrijednost sudskog spora, odnosno novčano potraživanje na ime Vranješovog pretrpljenog duševnog bola, iznosi više od 33 hiljade KM, a sud će u procesu odlučiti o visini odštete. Nakon donošenja presude, fudbaler će dobiveni novac uplatiti u humanitarne svrhe.

- Ognjenov cilj nije bio zaraditi novac od ovih tužbi, već Jeleni želi pokazati da ne može mu prijetiti i javno ga ponižavati, a za to ne snositi posljedice. Vjerovatno on neće dobiti baš toliki iznos kao što piše u tužbi, ali koliko god da bude, on neće zadržati ni dinar za sebe. Pare će dati onima kojima su neophodne. Mnogo je ljut i povrijeđen i siguran sam da neće odustati do kraja, nema šanse da se predomisli i povuče tužbe - rekao je izvor blizak fudbaleru za Kurir.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.