NEZGODA

Pijana Viterspun izgubila ravnotežu i "tresnula" na zadnjicu

Uposlenici hotela pomagali posrnuloj glumici

Viterspun pretjerala s alkoholom. Agencije

Avaz.ba

11.2.2019

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+8

Na jučerašnjoj proslavi 50. rođendana američke glumice Dženifer Eniston (Jennifer Aniston) pojavila se i njena kolegica Ris Viterspun (Reese Witherspoon 42). Ona se očito dobro zabavljala, ali je i pretjerala s alkoholom u hotelu "Sunset Tower" u zapadnom Holivudu.

Ris se malo opustila i popila koju čašicu previše pa je, odlazeći sa slavlja, u jednom trenutku izgubila ravnotežu i pala niz stepenice.

Nasreću, uposlenici hotela brzo su joj priskočili u pomoć, ali paparaci su ipak uspjeli uhvatiti taj trenutak.

Ris je nosila visoke potpetice koje su joj samo dodatno otežale već ionako kompliciran odlazak do automobila, koji ju je trebao pokupiti i odvesti kući.

Glumica koju su proslavile uloge u filmovima "Plavuša s Harvarda" i "Okrutne namjere" rijetko se kad može vidjeti u ovakvom izdanju.

Iako je od 2011. godine u sretnom braku s Jimom Tothom (49), na rođendan svoje kolegice ipak je došla sama.

Na rođendan Dženifer Eniston stigla su mnoga poznata holivudska imena kao što su glumica Gvinet Peltrou (Gwyneth Paltrow 46), voditeljica i komičarka Elen Dedženeris (Ellen DeGeneres 61), Kejt Hadson (Kate Hudson 39), Demi Mur (Demi Moore 56), glumac i reditelj Džordž Kluni (George Clooney 57), a pojavio se čak i Dženiferin bivši suprug Bred Pit (Brad Pitt 55), s kojim se, navodno, ponovo počela viđati.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.