JET SET

Evo šta se krije iza maske idilične veze Rade Manojlović i Harisa Berkovića

Pjevačica svjesna da je Haris i dalje nezreo i da joj je tokom veze često bio nevjeran

Avaz.ba

11.2.2019

Nakon što je do medija došla informacija o tome da Rada Manojlović i Haris Berković planiraju vjenčanje na egzotičnom otoku, mnogi su pretpostavili da je par donio ovu odluku da bi ovako važan dan u njihovim životima prošao bez medijske pompe.

Ipak, izvor blizak paru otkrio je zbog čega Rada i Berković zapravo ne žele da se zakunu jedno drugom na vječnu ljubav u Srbiji.

- Rada je svjesna da je Haris i dalje nezreo i da joj je tokom veze često bio nevjeran. Ona baš iz tog razloga ne pristaje na vjenčanje u Srbiji, nego predlaže da se uzmu na Maldivima ili u Las Vegasu. To su joj predložile iskusnije kolege jer, kako kažu, grehota je da poslije toliko godina muke i rada mora da dijeli sve što je sama stekla - počeo je svoje izlaganje izvor, aludirajući na činjenicu da pjevačica višestruko više zarađuje od svog mlađeg kolege.

- Rada je, također, svjesna da Haris ima reputaciju švalera, pa se plaši da će i u braku nastaviti s tim avanturama, ali i da mu ona to ne bi oprostila. Naravno, Haris je to prihvatio i sada razmišljaju gdje bi mogli da se vjenčaju i ujedno se malo odmore - zaključio je sagovornik. 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.