JET SET Od pjevačice uslijedio neočekivan odgovor

Saša Popović se naljutio na Viki Miljković zbog jedne greške

Posljednja emisija "Zvezda Granda" iznenadila je veliki broj talentiranih takmičara

Avaz.ba
11.02.2019 21:28

Saša Popović i Viki Miljković

Foto: Screenshot

Posljednja emisija "Zvezda Granda" iznenadila je veliki broj talentiranih takmičara iz kojih su njihovi mentori vrijednim radom izvukli maksimum, ali to nije bio slučaj sa kandidatkinjom iz Bugarske.

Takmičarka Marina Tošić (25) izvela je dvije pjesme na takav način da nije dobila nijedan glas od žirija, a kada su upitali Viki Miljković zbog čega je nije bolje spremila, uslijedio je neočekivan odgovor.

- Ja bih trebala kao mentor braniti svakog svog kandidata, ali moram reći istinu, a to je da se Marina samo jednom pojavila na probi, kada smo samo odredili šta bi bilo lijepo za nju da pjeva. Poslije toga se nije pojavila ni na jednoj probi, nije mi poslala nijedan snimak da čujem kako je nešto uradila. Na kraju smo pjesme birali danas jer pjesme koje smo odabrali na toj jednoj probi nisu bile dobre. Ja sam čula tek danas šta je spremala za sve ovo vrijeme - rekla je Viki.

Na njenu izjavu reagirao je i šef "Grand produkcije", Saša Popović, kazavši joj da to nije način na koji se radi sa kandidatima.

- Nisam ja kriva. Šta je trebalo, da je dovučem iz Sofije na probe ili da idem tamo da je tražim - branila se Viki.

NA VRH