EKSKLUZIV

Dajana Gudić za "Avaz": S Leom Dikaprijem igram odbojku na pijesku

Družimo se tri godine, a upoznali smo se na rođendanskoj žurci

Razgovarao: Adi HODŽIĆ

13.2.2019

Brezanka Dajana Gudić samo za “Dnevni avaz” javila se iz Južne Afrike, gdje je trenutno na odmoru. Lijepa Dajana, koja je nedavno snimila film s Džejmijem Foksom (Jamie Fox) i Evom Longorijom (Longoria), ekskluzivno za naš list otkriva kako je upoznala holivudskog glumca Leonarda Dikaprija (Caprio), s kojim se često druži u Los Anđelesu igrajući odbojku na pijesku, te kako izgleda njen život u Americi. 

- Leo je veoma fin i povučen. Kad smo se upoznali, zajednički prijatelj je slavio rođendan kod njega u kući. Kad sam došla i pokucala na vrata, otvorio je i rekao: “Ja sam Leo, dobro došla!” Bilo mi je smiješno, jer sam, naravno, znala ko je, ali i simpatično, jer je tako prizeman – otkriva nam Gudić. 

Vikendi na plaži

Često zajedno igrate odbojku na pijesku.  

- On voli da igra odbojku tako da često vikendom igramo s društvom na plaži. Moj tim većinom pobijedi, jer je poznato da smo mi, Brezani, najbolji u odbojci.

 Koliko se dugo družite?

- Leo i ja poznajemo se već tri godine. Povučen je i želi da se ljudi oko njega ponašaju kao da je on jedan od njih. Za Noć vještica iskoristi priliku i na žurkama uvijek stavi masku i uživa u tome što niko ne zna da je to on i što ga paparaci ne slikaju.

 Trenutno ste na odmoru.

- U Južnoj Africi sam, ali čim se vratim u Los Anđeles, očekuje me brdo posla.

 Prva s Balkana

Kako izgleda Vaš život u Americi? 

- Moj život u Americi je uzbudljiv i pun obaveza. Sretna sam što radim u šou biznisu, jer je svaki dan drugačiji, svako snimanje je zanimljivo na svoj način i uvijek upoznajem nove ljude. Krajem 2018. radila sam za “Bebe sport” i bila prva djevojka s Balkana na njihovom bilbordu u Los Anđelesu.

Započeli ste američki san kao 14-godišnjakinja, je li bilo teško na početku?

- Iz BiH sam se u Ameriku preselila zbog više mogućnosti i boljeg obrazovanja. Nisam znala engleski jezik pa mi je na početku bilo teško, ali sam se ubrzo naviknula i završila srednju školu pa zatim i Fakultet za medije i komunikacije. Tokom školovanja sam radila po dva-tri posla da bih sebi omogućila posjetu porodici u Bosni svakog ljeta.

 

Želim raditi kod nas 

Koje su Vam daljnje ambicije? 

- Želje uvijek postoje. Veoma sam ambiciozna i svakodnevno sebi zadajem nove ciljeve. Voljela bih da više radim na našim prostorima i s našim ljudima. Bit ću sretna i ako uspijem osnovati fondaciju za pomoć bolesnoj djeci. Bogatstvo duše je pomoći i usrećiti druge.

Poruka za mlade

- Željela bih ovim putem poručiti mladima da istraju u svom obrazovanju i svojim željama. Uloženi trud se vrati. I ja sam kao djevojčica u mojoj rodnoj Brezi sanjarila o svjetlima reflektora i modnim pistama i to sam ostvarila – zaključila je bh. ljepotica. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.