JET SET

Kriju se: Poznati par Irina Šejk i Bredli Kuper uhvaćen na "Chanel" ceremoniji

Uprkos tome što su glavom bez obzira bježali od paparaca

Irina Šejk i Bredli Kuper. Društvene mreže

Avaz.ba

13.2.2019

Irina Šejk (Shayk) i Bredli Kuper (Bradley Cooper) bili su u žiži javnosti prije nekoliko dana na BAFTA dodjeli u Londonu, a samo večer prije ceremonije uslikani su u ovom gradu uprkos tome što su glavom bez obzira bježali od paparaca. 

Poznati par je bio na modnom šouu kuće "Chanel", a ruska manekenka je vješto doskočila prilici pa se pojavila od glave do pete u kreacijama ovog brenda. 

"Chanel" dama koja u posljednje vrijeme, zahvaljujući modnim izborima, staje na crtu najbolje odjevenim ženama svijeta i njen vjerenik bili su nedavno na meti i negativnih priča zbog njegove navodne pretjerane bliskosti s Lejdi Gagom (Lady), koja u njegovom rediteljskom debiju "Zvijezda je rođena" igra glavnu ulogu. 

Screenshot

Vatru su dodatno palili Gagini pobjednički govori na raznim manifestacijama, a u kojima je ona na sav glas zahvaljivala Kuperu. Rekli su neki i malo pretjerano. 

Zahvalila mu je nedavno i na Gremiju u Los Anđelesu, gdje su njih dvoje nagrađeni kao najbolji pop duet za pjesmu iz filma "Zvijezda je rođena", pa čak i istakla da je sigurna da bi Bredli volio da je bio pored nje.

Screenshot

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.