JET SET

Kim Kardašijan seksi fotografijom otkrila mišićav stomak i izazvala lavinu reakcija

U teretani je svaki dan

Kim Kardašijan. Instagram

Avaz.ba

14.2.2019

Gotovo nijedna objava rijaliti zvijezde Kim Kardašijan (Kardashian) ne može proći nezapaženo, a posljednjom je otkrila jedan detalj koji su svi posebno nahvalili.

Naime, objavila je fotografiju na kojoj pozira u majici dugih rukava rezanoj ispod grudi i dugoj suknji. Jasno se vidi mišićav stomak, koji je oduševio njene fanove. 

"Ti trbušni mišići! Bravo, sestro", "Ovo je umjetnost", "Koji trbuh", laskali su joj u komentarima, iako je njen cilj bio dati do znanja da joj nedostaje plava kosa.

Kim je nebrojeno puta otkrila detalje svog prilično intenzivnog fitnes režima. Naime, u teretani je gotovo svaki dan i tome duguje tijelo iz snova.

Sa svojim pratiocima redovno dijeli detalje i pokazuje koje vježbe izvodi, a ovom fotografijom je dokazala da se uloženi trud isplati.

- Smršavila sam deset kilograma i time se ponosim. Nisam odmah vidjela rezultate, ali kada se nečega pridržavate, oni neće izostati - dodala je Kardašijan. 

Iz prehrane je izbacila šećer i naučila kontrolirati želju za slatkim. Ipak, jedne se stvari nije uspjela odreći, a riječ je o sladoledu, koji je njena omiljena poslastica.

View this post on Instagram

Kinda missing blonde hair

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.