TOP-PRIČA

Supruga Izeta Hajrovića na kozmetičkom kursu srela Kim Kardašijan

Organizator albanski vizažista s adresom u Njujorku Mario Dedivanović

Kardašijan i Hajrović: Susret u Las Vegasu

Piše: A. HODŽIĆ

14.2.2019

Supruga nekadašnjeg bh. reprezentativca i igrača zagrebačkog Dinama Izeta Hajrovića Leyla (29) pohvalila se fotografijom i videosnimkom na Instagramu s jednom od najpoznatijih rijaliti zvijezda svjetskog šoubiznisa Kim Kardašijan (Kardashian). Blogerka, rođena u Cirihu, podijelila je sa svojim pratiocima ovu ekskluzivu te im najavila vlog u kojem će pokazati sve detalje njenog boravka u Las Vegasu.

Ponovni susret

- Kakav svjetski „Masterclass“ događaj u Las Vegasu spojio me s fantastičnim ljudima i naučilo mnogo toga ponovo. I, naravno, bilo mi je drago što sam se upoznala s Kim Kardašijan - napisala je Hajrović pored fotografije.

Kardašijan nije bila naročito raspoložena na ovom događaju te je sve vrijeme bila ozbiljna, što se vidi i na fotografiji. Lejla je u Americi provela nekoliko dana, gdje je bila na kursu poznatog albanskog vizažiste s adresom u Njujorku Marija Dedivanovića, kojeg je Kim angažirala za vjenčanje s Kanjeom Vestom (Kanye West). Kurs kod Dedivanovića košta skoro 3.000 KM, što uključuje poklon kozmetičku torbicu iz linije „Kylie cosmetics“, a ovaj put, prema svemu sudeći, u cijenu je uvršteno i upoznavanje s poznatom starletom Kardašijan.

- I, naravno, bilo mi je zadovoljstvo ponovno se sresti s Kim Kardašijan. A da, Kim se mnogo svidjela moja odjeća. Snimila sam vlog za sve vas, zato ostanite strpljivi uz mene – napisala je Lejla pored videa u kojem pozdravlja Kim.

Kardašijan je prije samog susreta Lejlu odmjerila od glave do pete.

Kategorija luksuza 

- Nije tajna da volim šminku i kozmetiku, mnogo me to zanima, to mi je nekakav hobi. Kako putujemo po cijelom svijetu, obišla sam sijaset kozmetičkih salona i još nigdje nisam dobila uslugu kakvu mislim da bih trebala. Kozmetički tretmani ipak su u kategoriji luksuza i nisu jeftini, pa smatram da bi i usluga trebala biti na tom nivou. Tako da bih voljela otvoriti salon u kojem će sve biti tip-top, kako i treba – rekla je nedavno za medije Lejla. 

Modni mačak Dinama 

Leyla je pažnju javnosti privukla osebujnim stilom koji prenosi i na supruga pa su ga hrvatski mediji prozvali „Modnim mačkom Dinama“. Oni često poziraju za Instagram storije u kabinama mnogih butika u kojima zajedno šopinguju i javljaju se fanovima u novim kombinacijama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.