ŠOKANTNO

Energičan nastup Niki Minaž: Kratka haljinica popustila pa joj ispale grudi

Propala turneja s reperom

Avaz.ba

15.2.2019

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+6

Reperica Niki Minaž (Nicki Minaj 35) je na Festivalu "Made in America" u Filadelfiji imala energičan nastup, što njena garderoba nije mogla "izdržati".

Dok je plesala na bini, iz njene minijaturne haljine s velikim dekolteom ispale su joj grudi.

Uz kratku, baršunastu haljinu, Niki je nosila i šarenu periku koja joj je padala na grudi.

Nakon što je periku odmaknula, bradavice su "zabljesnule". Kad je pjevačica shvatila šta se događa, rukama je prekrivala grudi i nastavila s plesnim nastupom.

Greška se dogodila vrlo brzo nakon što su počele kružiti glasine da je njena turneja s reperom Futureom (34) otkazana jer su se ulaznice slabo prodavale. Međutim, Niki je rekla da je pravi razlog što nije imala dovoljno vremena za uvježbavanje.


- Najprije ću započeti evropski dio turneje, pa će ti datumi ostati isti, a američki dio turneje će krenuti u maju - objasnila je Niki svojim fanovima.

Dodala je da se sve to dogodilo jer je odgodila objavu novog albuma, te završila pisanje i snimanje pjesama samo nekoliko sati prije nego je album ugledao svjetlo dana. Također, sada kada su se planovi promijenili, postoji mogućnost da Future neće biti u mogućnosti pridružiti se turneji.

Nedavno je Niki započela svađu s rijaliti zvijezdom Kajli Džener (Kylie Jenner 21) i njenim dečkom, reperom Trevisom Skotom (Travis Scott 26).

Njen muzički album "Queen" nije uspio biti broj jedan u Americi, već je to mjesto pripalo Trevisu. Niki ga je "napala" da je iskoristio popularnost svoje djevojke kako bi povećao prodaju albuma.

- Utrošila sam krvavi znoj i suze u pisanje albuma, samo da bi Trevis Skot imao Kajli Džener koja ljudima govori neka dođu na turneju kako bi vidjeli nju i Stormi - napisala je Minaž na društvenim mrežama.

- Zapravo se smijem. "Queen" je broj jedan u 86 država - dodala je pjevačica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.