HOLIVUD

Stražnjica J. Lo. osigurana na više od 46 miliona maraka

Svota novca na koju je to napravila je uistinu rekordna

Avaz.ba

17.2.2019

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+4

Američka pjevačica i glumica Dženifer Lopez (Jennifer, 49) danas je jedna od najuspješnijih zvijezda, ali njen put do slave nije bio nimalo jednostavan. Odrasla je u južnom Bronksu u Njujorku, a roditelji su joj porijeklom Portorikanci.

U srednjoj školi, voljela je sport i bila je velika atletska zvijezda. Počela je zarađivati već sa 19 godina. Radila je za minimalac u advokatsom uredu, a sve to kako bi samostalno financirala časove plesa i pjevanja koje je pohađala navečer nakon posla.

S glumačkom karijerom započela je 1994. godine, i to ulogom u seriji "South Central". Prvu veliku ulogu imala je u biografskom filmu "Selena" za koji je zaradila i nominaciju za Zlatni globus u kategoriji najbolje glumice. Uslijedile su i brojni drugi angažmani u svijetu filma.

Dženifer je ostvarila zapažene rezultate i u muzičkoj karijeri. Tako je 1999. godine objavljen njen prvi album "On The 6", koji je sadržao pjesmu "Let's Get Loud", veliki hit koji joj je donio i prestižnu nagradu Gremi u kategoriji najboljeg dens spota. 

Nije nimalo čudno da slavne holivudske zvijezde osiguraju pojedine dijelove tijela, pogotovo one koji im donose zaradu na bilo koji način. Isto je to napravila i seks bomba J. Lo. Vlasnica jedne od najpoznatijih guza na svijetu odlučila je osigurati svoju guzu, a svota novca na koju je to napravila je uistinu rekordna.

Naime, nakon što je nezgodno pala na pozornici izvodeći pjesmu "Louboutins" na "American Music Awards", Lopez je za svaki slučaj osigurala stražnjicu na vrijednost od 27 miliona dolara, odnosno na više od 46 miliona maraka. 

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.