ISPOVIJEST Pjevač gostovao u emisiji

Darko Lazić prvi put nakon nesreće pred kamerama: Vrag nema mira, kriv sam...

Avaz.ba
20.02.2019 10:15

Srbijanskom pjevaču Darku Laziću život se promijenio nakon kobne saobraćajne nesreće prije nekoliko mjeseci, kada je s 1,39 promila alkohola u krvi i bez vozačke dozvole divljao po cesti i skoro izgubio živu glavu. 

Brojne operacije, ali i njegovo ponašanje za vrijeme oporavka punili su novinske stupce, a sada je prvi put nakon nesreće stao pred kamere i progovorio kako se osjeća.

Mlađi brat mi je rekao da sam ''terminator'', pola noge mi je aluminijsko, imam bolove u lijevoj nozi jer je atrofirala, posebno boli prilikom promjene vremena. Uvijek ću, ja mislim, osjećati tu bol - opisao je Lazić prilikom gostovanja u emisiji ''Ami G Show''.

Također, prisjetio se same nesreće i događaja te večeri koji su ga umalo koštali života

- Ja sam radio tri-četiri dana prije saobraćajne nesreće, nisam imao mira, kriv sam što sam uopće otišao na proslavu, htio sam stići kući što prije i tamo spavati... Umor me stigao, dosta sam na kotačima i na putu. Otkad vozim auto, uglavnom stanem sa strane, a sada nisam. Vrag nema mira, bitno je da je živa glava, oporavit ću se - priznao je Lazić.

Lazićeva zaručnica sve je vrijeme bila uz njega dok se oporavljao, a par iščekuje prinovu koja će na svijet stići za otprilike četiri mjeseca.

- Marina nosi dječaka, razmišljali smo o imenu, mislim da će biti Aleksej - otkrio je Darko te istaknuo da je navijao za ime Strahinja, ali da je Aleksej zvučno.

- Ona je u petom mjesecu, ide sve kako treba. Znam da je Marina prošla kroz pakao jer je bila trudna, ali je sve vrijeme bila moja podrška, kao i svi ljudi koji me vole. Doslovno sam pogledao smrti u oči, ali sam se zadužio sudbini. Drugu šansu nemam, ali neće se ovo ponoviti. Hvala svima koji su bili tu, doktorima, bolnici i toplicama, gdje ću se vratiti kako bih se oporavio - zaključio je Darko.

Naposljetku, prokomentirao je i odnos s još zakonitom suprugom Anom Sević, koja je, također, bila uz njega dok se oporavljao od nesreće i s kojom ima kćerku Anu. 

- Ja se ne sjećam ničega, ali Ana i ja ok funkcioniramo, ona vodi svoj život, ja svoj, naša jedina tema je Lorena - istaknuo je pjevač.

Komentari

NA VRH