INSTAGRAM

Vapaj supruge Sinana Sakića: Imam sve slike, snimke i dokaze da je moj muž ubijen

Za njegovu smrt optužila je lošu njegu i tretman tokom liječenja, koji je doveo do kobnog ishoda

Supruga Sabina objasnila je šta se sve dešavalo dok je Sinan ležao u bolnici. Kurir.rs

Kurir.rs

20.2.2019

Na profilu pokojnog pjevača Sinana Sakića osvanula je srceparajuća objava u kojoj se postavlja pitanje zašto je pjevač ubijen.

Supruga Sabina objasnila je šta se sve dešavalo dok je ležao u bolnici, a za njegovu smrt optužila je lošu njegu i tretman tokom liječenja, koji je doveo do kobnog ishoda.

- Dragi prijatelji, moram vam reći šta me muči evo deveti mjesec. Interesira me zašto je moj muž ubijen. Molio me plačući da ga spasim, da ga vodim kući jer doktor Ćulafić ga ne liječi, hoće da ga ubije, pet dana mu nisu dali kardiologa, a imao je srčani udar i oštećen srčani zalizak. Nikakvu terapiju, sem klizme i malo infuzije, nije primao pet dana. Rekao mi je: "Vodi me, molim te, Maco odavde, ovo nije ni bolnica ni ludnica, ovo je logor, ovdje ti uzmu zadnju kap dostojanstva. Oni me ne liječe, odustali su, ubit će me." Pet dana je bio usmeno otpušten i čekao otpusnu listu. Namjerno mu nisu dali, niko mu nije htio pomoći niti prići. Molila sam, preklinjala plačući da mu daju kardiologa. Profesor Ćulafić, taj smrad, nije mu dao. Profesorica Radmila Ješić mi je u panici pet dana ranije na hodniku rekla: "Vodi Sinana odavde, ubit će ga." Bila sam u panici, u nevjerici. Tog dana su mu izvadili stentove sa žučnih kanala, a nisu smjeli to uraditi. A sad se pitam, po ko zna koji put, zašto je moj muž ubijen i po čijem naređenju. Čekala sam da to neko istraži, ali niko ništa. Ali saznat ću to, imam slike, snimke, sve dokaze da je ubijen. Sad sam ojačala i neću dozvoliti da ološi koji su ga ubili prođu nekažnjeno. Nadam se da će, ako postoji pravda, zakon, biti kažnjeni, a vjerujem i u Božiju pravdu - piše na Instagram profilu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.