INSTAGRAM Odlučili zakopati ratne sjekire

Arijana Grande druži se s novinarom kojeg je donedavno smatrala neprijateljem

Fanovi na Twitteru nisu mogli sakriti čuđenje pa su je pitali kako je tako dobra prema svima

Avaz.ba
21.02.2019 17:04

Morgan optužio Arijanu da svoju muziku prodaje golotinjom

Foto: Instagram

Nakon što je optužio Arijanu Grande (Ariana) da svoju muziku prodaje golotinjom, ona i njena majka su poznatom novinaru Pirsu Morganu (Piers) očitale bukvicu i branile, osim Arijane, druge muzičare i poznate osobe koje je Morgan napao.

Ipak, čini se da su Arijana i Morgan odlučili zakopati ratne sjekire, što je potvrdio i njihov selfi na Instagramu ispod kojeg su objasnili kako je došlo do ovako bliske, prijateljske fotografije.

- Nakon naše male svađe na Twitteru prije nekoliko mjeseci, naletjeli smo jedno na drugo sinoć u restoranu u Los Anđelesu, gdje mi se Arijana pridružila da "malo" porazgovaramo i, eto, nakon dva sata i dalje smo razgovarali. Smijali smo se, prepirali, ona je plakala, ja sam skoro plakao, pića su samo dolazila i zbližili smo se. Čini se kako se zaista sviđamo jedno drugome. Čudno - napisao je Morgan.

Arijanini fanovi na Twitteru nisu mogli sakriti čuđenje pa su je pitali kako je tako dobra prema svima. 

 - Pa. Naletjeli smo jedno na drugo u restoranu i ja sam odlučila sjesti s njim i malo popričati. Čini mi se kako smo postigli pravi napredak! Ispada da je razgovor licem u lice nježniji i dobroćudniji, čak i kada se zaista ne slažete - napisala je ona.

Inače, Morgan je poznat po svojim šovinističkim ispadima pa se u jednom od odgovora Arijana i toga dotaknula i napisala kako drži palčeve da ovaj provokativni novinar prijeđe na stranu feminizma. 

Komentari

NA VRH