INSTAGRAM

Eva Longorija oduševila fanove novim izgledom

Uspjela je dostići zavidne rezultate u kratkom vremenu

Eva je prije sedam mjeseci postala majka malenog Santijaga. Arhiv

Avaz.ba

21.2.2019

Eva Longoria (Longorija) je prije sedam mjeseci postala majka malenog Santijaga (Santiaga), no koliko god uživala u trudnoći i majčinstvu, to joj je donijelo jedan problem kojeg se napokon uspjeva riješiti.

Riječ je o dvadesetak kilograma viška zbog kojih je bila na meti zlih jezika te se nije osjećala najbolje u svojoj koži pa je počela intenzivno vježbati i paziti na prehranu. Tako je već sada uspjela dostići zavidne rezultate u kratkom vremenu, a svojim novim izgledom pohvalila se na društvenim mrežama.

"Izgledaš sjajno", "Kakva ljepotica" bili su samo neki od komplimenata koje su joj fanovi uputili na račun novog izgleda.

Također, na svom Instagram storyju pokazala je i figuru u kupaćem kostimu čime je dokazala da je već sad spremna za ljeto i odjeću u kojoj će ponovno moći ponosno pokazivati svoju figuru i atribute.

Glumica pokazala zavidnu figuru. Instagram

- Dala sam svom tijelu vremena da se prilagodi, ipak sam rodila dijete. Stvorila sam ljudsko biće pa se zaista nisam forsirala da što prije ponovno dođem u formu - izjavila je glumica za "Us Weekly" u decembru.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.