DRUŠTVENE MREŽE

Ljepotica Adrijana Lima haljinom oduševila na gala večeri

Organizatori svake godine odaju priznanje slavnim pojedincima koji se javno zalažu za zaštitu okoliša i potiču rasprave o brojnim ekološkim pitanjima

Avaz.ba

22.2.2019

Adrijana Lima bila je jedna od gošći na gala večeri - Avaz
Adrijana Lima bila je jedna od gošći na gala večeri - Avaz
Adrijana Lima bila je jedna od gošći na gala večeri - Avaz
Ulogu glavne zvijezde večeri preuzela Žizel - Avaz
Ulogu glavne zvijezde večeri preuzela Žizel - Avaz
+2

Brazilska manekenka Adrijana Lima (Adriana) bila je jedna od gošći na gala večeri "Hollywood for Science" koja se održala u Beverli Hilsu.

Organizatori svake godine odaju priznanje slavnim pojedincima koji se javno zalažu za zaštitu okoliša i potiču rasprave o brojnim ekološkim pitanjima, a ove godine večera se održala u čast Barbra Strajsend (Streisand) i Žizel Bindšen (Gisele Bündchen). 

Barbra nije došla na galu, pa je ulogu glavne zvijezde večeri preuzela Žizel, ali u modnom smislu zasjenila ju je upravo njena godinu mlađa kolegica Adrijana.

Žizel je na dodjelu stigla u bijeloj haljini "Stelle McCartney" s plaštem, a Adrijana u znatno efektnijem modelu koji je dizajnirao "David Koma".

Nekim komentatorima na društvenim mrežama haljina je bila "koma" zbog malenih stakalaca čiji se odsjaj vidio na licu ljepotice tokom poziranja, ali svi su zaključili kako uprkos tom neželjenom svjetlosnom efektu ipak izgleda spektakularno.

Dvobojna asimetrična haljina iz Komine kolekcije za proljeće/ljeto 2019. u crnoj i neonski zelenoj nijansi, osim stakalaca, ukrašena je i velikim volanima, a Adrijana ju je kombinirala uz "mrežaste" štikle "Christiana Louboutina", malu ručnu torbu i decentan nakit draguljarske kuće "Chopard". 

Pomalo dramatično nanesen tuš za oči dodatno je istaknuo njen "mačkasti" pogled, a kada je u pitanju ostatak make-upa, Adrijana se mudro odlučila za neutralne nijanse kako bi upravo oči ostale u prvom planu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.