FACEBOOK

Fanovi učesnice "Zvezda Granda": Skuplji je jedan tvoj triler nego svi Karleušini silikoni

Mnogi mi javljaju da su njihovi komentari izbrisani sa stranice JK, napisala je Mira

Jelena Karleuša izvrijeđala Miru Medan. Printscreen: YouTube

Blic.rs

23.2.2019

Mira Medan, učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" koja je već danima u medijskom klinču s Jelenom Karleušom, napisala je na svom Facebook profilu da ne može vjerovati čime se pjevačica bavi.

– Ljudi moji, ne mogu vjerovati čime se dotična bavi. Mnogi mi javljaju da su njihovi komentari izbrisani sa stranice JK, da je sve koji pozitivno pišu o meni redom blokirala. Užas kakva je i čime se služi. Ja je iskreno žalim i molim sve koji nas podržavaju da joj ništa, ama baš ništa loše ne pišu. Ne želim je više spominjati – napisala je Medan na svom Facebook profilu, a na njenu objavu uslijedile su mnoge poruke podrške, piše Srpskainfo.

"I ne treba se obazirati na osobu koja samo sebe veliča i sebe naziva najvećom zvijezdom. Pokazala si šta je prava dama, i uz to Hercegovka, koja joj je na dostojanstven način pokazala leđa. Samo budi to što jesi i nastavi sa svojim poslom koji ekstra radiš", "Pusti ti nju, skuplji je jedan tvoj triler nego svi njeni silikoni" - redali su se komentari.

– Nisko je pala, vjeruj mi, jer istina boli. Prva je počela vrijeđati, e sad valja nešto i istrpjeti. Ko drugom jamu kopa, sam u nju upada. Hvala puno. Barem je na meni sve prirodno, a s nje kad počne otpadati, neće ništa ostati – poručila je Medan.

Podsjetimo, Jelena Karleuša i kandidatkinja "Zvezda Granda" Mira Medan ušle su u konflikt kada je Jelena komentirala Mirin stajling i tom prilikom uputila nimalo prijatne riječi takmičarki.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.