INSTAGRAM

Bubi Corelliju dali bakšiš, a njegov komentar mnoge će iznenaditi

Spada u red javnih ličnosti koje često ističu luksuzan način života

Razmetanje novcem i drugim materijalnim stvarima često je osjetno i u stihovima pjesama koje piše. Instagram

Avaz.ba

24.2.2019

Buba Corelli spada u red javnih ličnosti koje često ističu luksuzan način života kojim žive, a razmetanje novcem i drugim materijalnim stvarima često je osjetno i u stihovima pjesama koje piše.

I dok jedni kritiziraju ovakav način javnog izražavanja, drugi ističu da je reper na pošten način zaradio novac te da mu niko ne treba suditi kada je riječ o načinu na koji ga troši. 

Upravo zbog toga je Amar Hodžić, kako glasi građansko ime popularnog hitmejkera, izazvao lavinu komentara kada je na društvenim mrežama objavio Instastory na kojem pokazuje bakšiš koji je dobio tokom sinoćnjeg nastupa.

- Uspio me okititi neki levat - poručio je Buba pokazujući novčanicu koju mu je očigledno jedan od posjetilaca sinoćnjeg nastupa ubacio u džep.


Instagram

- Za one koji ne znaju o čemu se radi, ja i Jala Brat ne primamo bakšiš. Naljutimo se kada nam ga neko ponudi. Neko mi je ovo gurnuo i ne znam čije je. Inače bih ovo poderao, ali mi kažu da ne smijem cijepati novac, stoga ćemo ovo sutra pokloniti nekome kome je potrebno više nego meni. Mislim da je to najispravnije - zaključio je vlasnik hita "Balenciaga".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.