JET SET

Mel Bi napala Lejdi Gagu: Baš je pretjerala, žao mi je Irine

Na 91. dodjeli Oskara u Los Anđelesu

Mel Bi. Društvene mreže

Avaz.ba

25.2.2019

Na 91. dodjeli Oskara u Los Anđelesu mnogima je najdraži trenutak večeri bio nastup Lejdi Gage (Lady Gaga, 32) i Bredlija Kupera (Bradley Cooper, 44) s pjesmom "Shallow" iz filma "Zvijezda je rođena". Kolege su na pozornici izgledale vrlo blisko, iako je Kuperova partnerica, manekenka Irina Šajk (Irina Shayk, 33) bila u prvom redu. 

Bivša članica grupe "Spice Girls"  Melani Braun (Melanie Brown, 43), poznatija kao Mel Bi, u jutarnjoj emisiji Pirsa Morgana (Piers Morgan, 53) komentirala je njihov nastup. Rekla je da je Lejdi Gaga pretjerala i prekršila najvažnije žensko pravilo.

- Ovo je bilo zaista previše. Bilo mi je žao njegove djevojke Irine. Pogotovo na kraju nastupa, kada su se onako zbližili. To su ljubavni pogledi, zaista - rekla je Mel Bi.

Budući da je Lejdi prekinula zaruke s agentom, bivša Spajsica smatra da će šuškanja o navodnoj aferi Bredlija i pjevačice biti još glasnija. Gotovo cijeli nastup su bili zagrljeni, a pred kraj pjesme su se skoro poljubili. Mnogi su komentirali kako su između njih frcali pogledi puni nježnosti. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.