JET SET Jedan od najpoznatijih drag izvođača

DJ Pirs nadmašio Bilija Portera u haljini na dodjeli Oskara

Svjetski mediji oduševljeni stajlingom

Avaz.ba
25.02.2019 16:10

Bili Porter (Billy) je oduševio javnost stajlingom na dodjeli Oskara pošto je obukao plišani smoking koji se nastavljao u široku nabranu suknju. Ipak, nije bio jedini muškarac u haljini te večeri.

Crvenim tepihom prošetao je DJ Pirs, odnosno Šangela (Shangela), drag kraljica.

Bili je pozorišni glumac, pjevač i TV zvijezda. Slavu je stekao na Brodveju, a dobitnik je i prestižne pozorišne nagrade Toni, kao i Gremija za najbolji album iz mjuzikla. 

Stajling pozorišnog umjetnika potpisuje Sem Ratel (Sam Ratell), a u pitanju su haljina Kristijana Sirijana i nakit Oskara Hejmana (Oscar Heyman).

Svjetski mediji oduševljeni su Porterom, pa ga je tako El nazvao mješavinom glamurozne viktorijanske dame koja krije opasnu tajnu i njenog batlera koji ima misterioznu prošlost. 

  • Foto: (Instagram)

DJ Pirs (37) je drag kraljica. U svijetu draga poznat je kao Šangela i jedan je od najpopularnijih drag izvođača. Takmičio se tri puta u rijalitiju “Rupolova drag trka” i nikada nije pobijedio. 

Na dodjeli Oskara pojavio se u svojstvu glumca jer je imao epizodnu ulogu u filmu Bredlija Kupera (Bradley Cooper) “Zvijezda je rođena”.

  • Foto: (Društvene mreže)

Komentari

NA VRH