MUZIKA

Organizatori nagrađuju 50 kupaca ulaznica novim albumom Massima Savića

Pozdrav, dragi ljudi, dragi Tuzlaci i svi koji ste iz tog kraja, pozivam vas da se vidimo tačno na Dan žena u maloj dvorani Mejdan u Tuzli, poručio Massimo

Savić: Sve spremno za nastupe. Arhiv

Piše: E. B.

25.2.2019

Massimo Savić 8. marta održat će koncert u Tuzli, a 30. u Sarajevu.

- Pozdrav, dragi ljudi, dragi Tuzlaci i svi koji ste iz tog kraja, pozivam vas da se vidimo tačno na Dan žena u maloj dvorani Mejdan u Tuzli. Prošli put kada smo svirali u Mejdanu bilo je stvarno nezaboravno. Moji momci iz benda i ja jedva čekamo opet doći i muzicirati za vas i da napravimo jednu pravu muzičku feštu – poručio je Massimo.

Ususret bh. turneji Massima Savića organizatori iz agencije „Primera“, zajedno s izvođačevom izdavačkom kućom „Aquarius records“, nagrađuju 50 kupaca ulaznica novim albumom „Sada“.

- Mogućnost osvajanja CD-a imaju svi koji kupe ulaznice za koncerte u Tuzli ili Sarajevu do večeras. 50 sretnih dobitnika će biti izvučeno nasumično, a barcodovi dobitnih ulaznica objavljeni na društvenim mrežama organizatora i na kupikartu.ba - pojasnili su iz agencije ''Primera'', dodavši kako je očekivano veliki broj ulaznica već rasprodat, a preostale se, po cijenama već od 15 KM, mogu kupiti u CD šopu ''Mido'' u Tuzli, na platou Skenderija, u BKC-u u Sarajevu i sistemu kupikartu.ba.





Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.