TUGA

Ove dvije poznate pjevačice su jedine tješile Šabanovog vanbračnog sina

Na pitanje s kim je tada dolazio, Zlata kaže da je bilo previše davno da bi se sjetila

O više detalja koji se tiču Roberta Zlata nije željela govoriti. Alo.rs

Alo.rs

27.2.2019

Pjevačice Zlata Petrović i Goca Božinovska jedine su pjevačice koje su na sahrani Šabana Šaulića u suzama zagrlile njegovog vanbračnog sina Roberta.

Sada je Zlata prvi put progovorila o toj temi, a ono što je bilo primjetno jeste da je jedva govorila i da je sve vrijeme pokušavala zadržati suze.

- Ja dijete poznajem, ja sam živjela u Šapcu, jer Hasanova majka i Šabanova majka su dvije rođene sestre. Dok sam živjela u Šapcu, i nama je Šabanova majka bila 50 metara od kuće, ona je dolazila svaki dan, svakodnevno smo se viđali i družili. U tom periodu dolazila su sva Šabanova djeca kod bake kad je raspust. I Robert je tada dolazio - priča Zlata.

Zlata Šabanovog vanbračnog sina odavno nije vidjela.

- Ja dijete još iz tog perioda znam. Kasnije, neki duži period ga nisam viđala, samo putem medija kada je nešto izlazilo, i sada sam ga na sahrani vidjela. Ja sam majka, baka, ja volim svakog na ovom svijetu, a posebno u ovakvim situacijama. On je njegov sin, situacija je grozna u tom trenutku. Kako da ne zagrliš dijete? Uvijek bih ga zagrlila i uvijek ću ga zagrliti. Ja sam takav čovjek i svačije bih dijete zagrlila i poljubila, a kamoli njega, pogotovo na sahrani njegovog oca. To je najosnovnije i ljudski, što bi čovjek rekao. Niko nije mogao ostati imun na takve stvari. Neko zna da je on njegov sin, neko ne zna, ja sam dijete viđala još kad je bio mali - objasnila je Zlata.

Na pitanje s kim je Robert tada dolazio, Zlata kaže da je bilo previše davno da bi se sjetila.

- Djeca su dolazila, ja sam tada bila mlada, ne mogu se tačno sjetiti jesu li dolazili zajedno ili odvojeno, ali uglavnom su djeca dolazila kod bake - rekla je Petrović za Alo.rs.

Međutim, o više detalja koji se tiču Roberta nije željela govoriti.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.