ISTINA

Goca Božinovska progovorila o vanbračnom sinu Šabana Šaulića

Goca s pokojnim pjevačem nikada nije razgovarala o Robertu

Robert i Goca na sahrani Šabana Šaulića. Telegraf.rs

Telegraf.rs

28.2.2019

Zlata Petrović i Goca Božinovska jedine su pjevačice koje su na sahrani Šabana Šaulića njegovom vanbračnom sinu Robertu Omaljevu izjavile saučešće i pozdravile se s njim.

Goca je za Telegraf.rs otkrila da prije sahrane nije upoznala Roberta, ali kada je Šaulićev sin prišao Zlati i stricu Hasanu Dudiću, ona je po sličnosti pomislila da je Robert Šabanov brat.

- Nikada ga ranije nisam vidjela ni upoznala, čak ni kad je bio mali. On je stajao ispred kada smo mi izlazili iz kapele, nisam obratila pažnju, Hasan mi je rekao: "Pa ovo je Šabanov Robert." Onda je mladić pružio ruku i ja njemu, pozdravila sam se s njim i izjavila mu saučešće - priča Goca.

- Ništa nismo razgovarali, jer ga ne poznajem. Mladić je stajao ispred kapele i krenuo prema Hasanu i Zlati, Hasan mu je stric, poznaje Hasana i Zlatu, pa im je prišao dok smo nas troje bili zajedno - kaže Božinovska.

Goca s pokojnim pjevačem nikada nije razgovarala o Robertu, a za njegovog vanbračnog sina znala je iz medija.

- Nikada nisam o tome pričala niti volim zalaziti u nečije živote. Dok smo se družili, nikada nisam pitala. Ne bi mi ni palo na pamet u onoj gužvi da je to on, kad su mi rekli, izjavila sam mu saučešće. Ja znam priču iz medija, ali nikada ga nisam upoznala - rekla je pjevačica.

Ona smatra da je normalno izjaviti saučešće.

- To je normalno da se nekome izjavi saučešće, da se nisam našla na tom mjestu, ne bih ni ja znala i pošla bih pored mladića misleći da je neka Šabanova familija i ne bih se pozdravila - kaže Goca.

Srbijanski mediji su pitali Gocu podsjeća li Robert likom na svog oca, ona je rekla da je mislila da je on Šabanov brat.

- Ja sam mislila da je neki Šabanov brat, tako mi se u momentu učinilo - zaključila je Božinovska.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.